Stiven Al

Mijn naam is Stiven Al, eigenaar van All-in Life style. All-in biedt de mogelijkheid om op een gezonde, leuke en effectieve manier jouw doelen te behalen. Ik richt me vooral op het programmeren en periodiseren van persoonlijk en op maat gemaakte trainingen. Mijn specialisaties lopen uiteen van spiermassa opbouwen tot afslanken(bodycompositie) en van sport specifieke trainingen tot revalidatie.

Onder andere door mijn topsport verleden heb ik een passie voor sporten ontwikkeld. Mijn eerste succes was in de atletiek wereld toen ik mocht deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen met de onderdelen sprint, verspringen en estafette. Daarnaast ging voetbal mij goed af. Ik heb jarenlang op 3de divisie niveau gevoetbald.

Na deze avonturen ben ik mijzelf gaan ontwikkelen in de leer van het menselijk lichaam. Op het CIOS heb ik de vakken Fitness A, B en Personal training succesvol weten af te ronden. Daarnaast heb ik trainingships gedaan bij Evolve en de Vondelgym.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact op met All-in lifestyle door te bellen naar 06 22570250.