Personal training2018-11-27T09:33:52+00:00

Kendrick Fiekert

Mijn naam is Kendrick Fiekert. Ik ben al jaren actief in de basketbalwereld. Ik heb gebasketbald op landelijk niveau en doe het nog steeds met veel plezier! Voorheen heb ik ook veel getennist, gevoetbald en gehonkbald.  Tijdens mijn opleiding op het CIOS(afgerond met niveau 4, Fitness A-B en Personal training), ben ik in aanraking gekomen met fitness. Sindsdien train ik zelf meerdere keren per week.

Mijn ervaring is dat mensen met heel verschillende doelen komen sporten. De één wil bijvoorbeeld wat hardnekkige kilo’s kwijt, terwijl de ander wil werken aan zijn/haar conditie. Deze verschillende doelen hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Ik stem bij iedere training mijn aanpak af op de persoon. Het is belangrijk om een training en levensstijl te creëren die bij u past en die u vol kunt houden. Door mijn eigen sportachtergrond kan ik samen met u op een persoonlijke en professionele wijze naar uw doel toe werken.

Wat ik u kan bieden als personal trainer:

  • Plezier in trainen krijgen, geen last meer van: “Ik ga morgen wel, ik heb geen zin”.
  • Inhoudelijke kennis om doelen zoals: vetverbranding, krachttoename, spiermassa, afvallen, conditietraining, blessurevrij sporten of sport specifieke training te behalen
  • Revalidatie training

Ik ga graag voor en met u aan de slag om uw doelen te behalen!

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, dan kunt u bellen naar 06 31914849

Stiven Al

Stephan van Velzen

Ik ben Stephan, Viking, sportinstructeur, personal trainer en coach gespecialiseerd in krachttraining, TRX, bootcamp, circuit training, running en strength & conditioning. Sinds begin 2018 ben ik SPAT Verandert Coach en sindsdien heb ik mij ontwikkeld als verander coach. Door middel van beweegtrainingen en specifieke coaching maak je mentale en emotionele door.

Op de juiste manier bewegen is het belangrijkste in elke sport. Daarom leer ik je op een veilige manier de juiste bewegingen van de vele verschillende beweegvormen aan. Zodat je met zekerheid en een veilig gevoel ook zelf kan sporten.

Ook laat ik mensen ervaren dat je met plezier kan sporten. Hierdoor verleg je makkelijker jouw mentale en lichamelijke grenzen. Ik vind het te gek om mensen iets te zien doen waarvan ze dachten niet in staat te zijn het te kunnen.

Ik zie mezelf dan ook meer als coach dan als personal trainer.

Wat ik als coach met jou wil bereiken is dat je je veilig en kundig voelt in het sporten en het gaat ervaren als een plezierige bezigheid ipv een “moetje” zodat je zelf makkelijker kiest om te gaan sporten en mij niet meer als “stok achter de deur” nodig zal hebben.