Wietske de Ruiter

De basis van mijn coaching heb ik gelegd in het 15 jaar lang beoefenen van topsport. De lessen en de ervaring van de topsport (zowel als individu als teamspeler) zijn key geweest in de ontwikkeling van mij als coach.

Dit in combinatie met mijn studie Arbeids- en Organisatie Psychologie, diverse coachopleidingen en de 20 jaar werkervaring zowel in de topsport als in het bedrijfsleven, maken dat ik de coach ben geworden die ik nu ben.

“Natuurlijk! Presteren” is mijn motto.

Ik ben ervan overtuigd dat u het best kunt presteren als u volledig in uw natuurlijke kracht staat. Bovendien is het belangrijk dat er een natuurlijke balans is op al uw leefgebieden: werk/school/studie, privé en sociaal.

Zelfregie en bewust kiezen zijn voor mij twee belangrijke pijlers.

Indien u zelf ‘in charge’ bent en bewuste keuzes maakt, dan alleen kunt u een leven lang presteren met een glimlach en dat is wat ik ieder mens gun.

Hoe werk ik?

Ik ben gecertificeerd licentiehouder van Spectrum EnergieÒen het PrismamodelÒ. Ik werk daar graag mee in mijn coaching omdat hierbij de coachee 100% eigenaar wordt van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Zelfregie is onontkoombaar met dit model. Dit geldt voor zowel teams als individuen die met dit concept en model werken.

Ik coach en train individuen en teams die meer regie, effectiever en meer plezier in hun werk en leven willen genereren.

En dat kan dus iedereen zijn: een topsporter, iemand uit het bedrijfsleven, een persoon die in een revalidatietraject zit etc.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in overspannenheid en de preventie van burn-outs.

Wie zijn mijn clienten?

Ik ben een betrokken, persoonlijke coach die graag met humor en relativeringsvermogen personen tot nieuwe inzichten laat komen. En die de topsport lessen vertaalt naar het bedrijfsleven.

Ik ben benieuwd wat er bij u of uw organisatie speelt en licht graag in een persoonlijk gesprek toe hoe ik werk.

Voor meer informatie:

www.wiets1919.nl

of bel gerust: 06 1998 3088