Loading...
(Sport)Psycholoog2018-11-01T22:18:25+00:00

Wietske de Ruiter

De basis van mijn coaching heb ik gelegd in het 15 jaar lang beoefenen van topsport.  De lessen  en de ervaring van de topsport (zowel als individu als teamspeler) zijn key geweest in de ontwikkeling van mij als coach. 

Dit in combinatie met mijn studie Arbeids –Organisatie Psychologie, diverse coachopleidingen en de 20 jaar werkervaring zowel in de topsport als in het bedrijfsleven , maken dat ik de coach ben geworden die ik nu ben.

“Natuurlijk! Presteren” is mijn motto.

Ik ben er van overtuigd dat jet het best kunt presteren als je volledig in je natuurlijke kracht staat. Bovendien is het belangrijk dat er een natuurlijke balans is op al je leefgebieden: werk/school/studie, prive en sociaal.

Zelfregie en bewust kiezen zijn voor mij twee belangrijke pijlers.

Indien je zelf in charge bent en bewuste keuzes maakt dan alleen kun je een leven lang presteren met een glimlach en dat is wat ik ieder mens gun.

Hoe werk ik?

Ik ben gecertificeerd licentiehouder van Spectrum EnergieÆen het PrismamodelÆ.  Ik werk daar graag mee in mijn coaching omdat hierbij de coachee 100% eigenaar wordt van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Zelfregie is onontkoombaar met dit model. Dit geldt voor zowel teams als individuen die met dit concept en model werken.

Wie zijn mijn clienten?

Ik coach en train individuen en teams die meer regie, effectiever en meer plezier in hun werk en leven willen genereren.

En dat kan dus iedereen zijn: een topsporter, iemand uit het bedrijfsleven, een persoon die in een revalidatietraject zit etc etc.

Daarbij ben ik gespecialiseerd in overspannenheid, en de preventie van burn outs.

Ik ben een betrokken, persoonlijke coach die graag met humor en relativeringsvermogen personen tot nieuwe inzichten laat komen. En die de topsport lessen vertaalt naar het bedrijfsleven.

Ik ben benieuwd wat er bij jou e of uw organisatie speelt en licht graag in een persoonlijke gesprek toe hoe ik werk.

Voor meer informatie:

www.wiets1919.nl

of bel gerust: 06 1998 3088