201FysioSport heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen verantwoord trainen op verschillende niveaus, een moderne toepassing van fysiotherapie en een naadloze overgang van revalideren na sportbeoefening. Om onder meer de resultaten van deze drie verschillende doeleinden te bevorderen, bieden wij vanaf nu ook sport- en wellnessmassages aan.

Tijdens de massages wordt er gebruik gemaakt van producten van The|Tides. Dit is een innovatief wellnessmerk, speciaal ontworpen om lichaam en geest in balans te houden. Producten van The|Tides zijn uniek omdat ze allemaal op basis van magnesium zijn gemaakt.
Alle overige ingrediënten zoals zeewier, algen, zeezout en hennep zijn net als magnesium afkomstig uit Nederlandse bodem.

Sportmassage

Sportmassage is niet alleen goed voor sporters. Op allerlei verschillende manieren kunt u (te) veel, (te) intensief of op een verkeerde manier bewegen. Tijdens het werk, maar ook gedurende het huishouden of tijdens het sporten. Wanneer u uw lichaam hier niet voldoende van laat herstellen, kunnen overbelasting en blessures het gevolg zijn. Een blessure vergt vaak lange tijd om volledig te herstellen. Bovendien blijft het vaak een zwakke plek, die makkelijk kan terugkomen.

Een sportmassage is goed voor zowel voor, tijdens als na een inspanning. Die inspanning hoeft niet alleen geleverd te worden tijdens het sporten, maar dit kan ook tijdens de dagelijkse bezigheden zijn.

Wellnessmassage

Een wellnessmassage heeft als hoofddoel ontspanning. Uw spieren worden losgemaakt en u komt hierbij tot aangename rust. Er ontstaat onder meer een betere doorbloeding om vermoeidheid en spierpijn tegen te gaan.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met 201FysioSport.

Prijzen massages:

50 minuten – € 55,00

30 minuten – € 35,00