Bauerfeind2018-10-29T08:12:37+00:00

Bandages, orthesen, therapeutische compressiekousen en orthopedische hulpmiddelen.

Bauerfeind zet zich actief in om met behulp van medische hulpmiddelen de gezondheid van mensen positief te beïnvloeden en hen ondanks lichamelijke problemen te inspireren om het beste uit een klachtenvrij leven te halen.

Binnen 201FysioSport is onze sportfysiotherapeut Edward Vink verantwoordelijk voor het adviseren en aanmeten van Bauerfeind artikelen. Deze bandages en braces van hoge kwaliteit worden met zorg aangemeten. Wij mogen ons dan ook sinds 2013 adviespunt van Bauerfeind noemen.

Met de medische hulpmiddelen leggen wij de focus op de gebruiker en kunnen we inspelen op de wensen van de sporten en de fysiotherapeut. Zo helpen wij mensen hun mobiliteit en gezondheid te verbeteren, dankzij therapeutische en orthopedische hulpmiddelen. Zodat iedereen de mogelijkheid heeft actief te zijn en te blijven.

Graag verwijzen we naar de site van Bauerfeind (https://www.bauerfeind.nl/). Hier kunt u zich oriënteren. Wanneer u denkt dat de Bauerfeind producten u kunnen ondersteunen bij uw actieve leefstijl, helpen wij u graag verder.