Vanaf woensdag 19 mei mogen de sportscholen weer open voor individueel sporten. Vooralsnog hoef je je daar bij ons niet voor aan te melden. De volgende regels moeten daarbij in acht worden genomen:
• Vóór het sporten vragen we jullie om bij ieder bezoek de gezondheidscheck in te vullen d.m.v. het scannen van de QR code die op de balie staat. Neem dan gelijk een flesje desinfect mee richting de sportzaal.
• Alle sporters houden 1,5 meter afstand van elkaar.
• Er mag geen uitwisseling van materiaal plaatsvinden.
• Alle materialen dienen na gebruik goed schoon gemaakt te worden.
• In ons pand vragen we iedereen, dus ook de sporters, om een mondkapje te dragen. Alleen tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje te worden gedragen.
• De kleedruimtes, kluisjes en toiletten blijven beschikbaar, onze douches helaas niet.

Het is nog niet toegestaan om (indoor) groepslessen te geven. Gezien de situatie rondom Corona hebben wij besloten om voorlopig helemaal geen indoor groepslessen meer te gaan geven. Dus ook niet als dit wel weer wordt toegestaan.

Op vrijdagochtend van 8.45 – 9.45 uur is er wel een Total Body Workout OUTDOOR groepsles. Deze les start vanaf de parkeerplaats van de Tetterode sporthal in Overveen en vindt dus buiten plaats. Voor deze les moet je wel reserveren door een mail te sturen naar info@201fysiosport.nl. Zonder tegenbericht is je plek gereserveerd.

Daarnaast zal Jan Jorn vanaf 31 mei iedere maandagavond van 18.00 – 19.00 uur in onze gym op de Zijlweg aanwezig zijn om individuele sporters tips en adviezen te geven. Dus individueel sporten met extra begeleiding! Voor dit uur hoef je niet te reserveren.

De openingstijden van de sportschool zijn:
Ma t/m do 08.00 – 20.30 uur
Vrijdag 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 08.00 – 15.00 uur
Zondag gesloten