Team2018-11-01T21:39:07+00:00

Het team van 201FysioSport bestaat uit onder andere 7 fysiotherapeuten met diverse specialisaties en kennisgebieden. Al onze medewerkers staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register van het KNGF.

Jan-Jorn van ‘t Land

Gedreven vakman en in 2007 oprichter van 201FysioSport. Na zijn actieve top hockey loopbaan (Nederlands Elftal en HC Bloemendaal) heeft hij achtereenvolgens ALO (HvA), fysiotherapie (Thim van der Laan) en Master Manueel therapie (Somt) gevolgd.

Lees meer

Marjorie Op den Velde

Onze medische vraagbaak. Na haar sporen te hebben verdiend in de medische wereld als (anesthesie-) verpleegkundige, heeft zij zich vervolgens op de fysiotherapie toegelegd en zich gespecialiseerd in de oncologie- en oedeemfysiotherapie.

Lees meer

Jordy Lodewijks

Jordy is een innovatieve sportfysiotherapeut die op basis van de meest recente evidence based onderzoeken is opgeleid. Specialist in schouderproblematiek, echografie, sportblessures en -revalidatie. 

Lees meer

Ramon Romeijn

Ramon heeft zich na een carrière als professioneel honkballer, volledig op de fysiotherapie gericht. Dit met de ambitie zich volledig op de schouder te richten. Naast zijn werk binnen de praktijk begeleidt hij de heren 1 van HC Bloemendaal en de zondag 1 van VV Schoten.

Lees meer

Michèle Mensonides

Michèle is een gedreven fysiotherapeute, die erg veel affiniteit heeft met sport. Zij heeft getraind bij de Nederlandse selectie judo, klasse – 57kg. Zij verzorgt de fysiotherapie van het regionale judoteam vanuit de judobond en tevens de fysiotherapie voor de dames 1 van HC Rood-Wit. 

Lees meer

Jonathan Reisman

Jonathan is een enthousiaste fysiotherapeut. Hij verzorgt de fysiotherapie voor HC Rood-Wit heren 1.

Lees meer

Maud van Kempen

Na de opleiding sportmarketing, heeft Maud zich aangesloten bij het team van 201FysioSport. Naast de marketing en de praktijk ondersteunende werkzaamheden verzorgt zij ook de massages binnen de praktijk. 

Annick Vosse

Annick is werkzaam als back office.

Britt van Koot

Britt is werkzaam als front office. Ook is zij behandelconsulent bij het Artrose Centrum Nederland. 

Claire Bouwman

Claire heeft in het Nederlandse jeugdteam gehockeyd. Na haar sportcarrière heeft ze zich volledig gefocust op fysiotherapie. Op dit moment richt Claire zich vooral op de hand.

Lees meer

Thamar Zijlstra

Thamar Zijlstra is werkzaam als front office.

Lees meer